2013. november 12., kedd

Vin DiCarlo - Eszkalációs Létra

Vin DiCarlo – Eszkalációs Létra

Hogyan eszkaláljunk fizikailag a szemkontaktustól a hálószobáig
            Ez a jegyzet/összefoglaló igyekszik megragadni a könyv azon lényegét, amely segíthet bárkinek, hogy egyszerűen és hatékonyan alkalmazza a benne foglalt javaslatokat. A jegyzet, a könyv elolvasásának élményét semmiképpen nem helyettesíti, ám mivel a történetek nélkül a lényegre igyekszik fókuszálni, ezért a későbbiekben remek memóriafogasként szolgálhat. Az összefoglaló helyenként nem szó szerint egyezik a könyvvel, azonban törekedtem arra, hogy a mondanivalón és a lényegen a legkevésbé se változtassak.

            Fontos, hogy tudjunk eszkalálni a véletlen alkalmi érintéstől az intimebb és direkt kontaktusig. Az egyszerűnek tűnő fokozás gyakran elhúzódik és túlbonyolódik. Kétségtelen, hogy ez a Játszma legfontosabb eleme, tehát nem kéne bonyolultnak lennie. Van egy megismételhető minta, amit ha megtanulsz, fontos eszköze és része lehet a játékodnak.
Könnyed sima lépésekre van tervezve, nagy ugrások nélkül, hogy elkerüljük a visszautasítást. Kompatibilis a verbális struktúrákkal.


0.      Lépés – A megközelítés előtti szakasz
Bár ennek nincs köze a fizikai eszkalációhoz, mégis alapvető fontosságú a sikeres csajozáshoz. Mielőtt bárminek nekilátsz fontos a megfelelő információkkal tisztában lenni, hogy azokat az előnyödre használhasd.
·         Elemezd a környezeted – Ha rossz helyről közelíted meg a nőt, könnyen beléd jöhetnek vagy megzavarhatnak. Nézd meg, hány emberrel van! Milyen a kapcsolata velük? Férfival van? Mások megközelítették már? Van hely, ahova elkülönítheted később? Mennyire befogadó vagy részeg?
Ezek mind fontos dolgok. Ez a szakasz magában foglal téged és azt, amennyire felkészült vagy a csajozást illetően.
·         Figyelj az olyan dolgokra, mint – Hogy vagy öltözve? Kikkel vagy együtt? A testbeszéded! Szemkontaktus, pozitív mindset.
Amit teszel a csajozás előtt, ugyanannyira fontos, mint az információ, amit szereztél a nőkről. Próbáld meg ezeket a dolgokat a lehető legjobban rendezni, hogy segítsenek, ne gátoljanak.

1.      Lépés – A kezdeti beszélgetés
Miután a lépés rendezve lett értelemszerűen meg kell közelítened a nőt és beszélgetned kell vele. Ezt teheted bármilyen általad ismert és kényelmes módszerrel.

2.      Lépés – Véletlen 1
A kino első típusa a kezeket és a karokat célozza meg. Gyakori, hogy az emberek kezet ráznak, pacsiznak vagy egy másik személy karját érintik, hogy hangsúlyozzanak valamit. Ebből adódik, hogy ez a legtermészetesebb kezdőpont a fizikai eszkalációhoz.
A „véletlen” számunkra azt jelenti, hogy úgy kell tűnnie, mint egy kiszámíthatatlan modorú valami, ami utánozza a szokásos fizikai kölcsönhatásokat. Ebben a státusban ez a fajta fizikai fokozás nagymértékben növeli a komfortot.
Ennek a lépésnek nagyon hamar el kell kezdődnie, lehetőleg néhány másodperccel a szóbeli nyitás után!
Példák:
·         Kézfogás
·         Karok összeérintése
·         Könnyed érintések a nő karján, hogy hangsúlyozz valamit
·         Megfogni a nőt a könyöke alatt, hogy közel tartsd amíg a beszélgetés tart
·         Tenyérjóslás
·         Tenyéren, kézen, karon végezhető rutinok, játékok.

3.      Lépés – Nyílt 1
Néhány érintés után észre kell venned, hogy a célpontod hozzászokik az érintésedhez vagy érzéketlenné válik iránta, esetleg kellemetlen neki. Ha minden rendben van és sikerült komfortot építened, akkor tovább lehet lépni. A nyílt azt jelenti, hogy nincsen álcázva semmilyen módon: egyértelmű jele a közeledésnek.  Ez a kulcsa az egésznek.
A véletlen érintések miatt a nyílt érintések is el lesznek fogadva.
Mivel a nyílt érintés el lesz fogadva, a vonzalom megnő. Ez egyfajta visszafele racionalizálás miatt történik. Ha nem zavarja a nőt a nyílt eszkaláció, akkor Vonzódik.
Ilyen például a szükségesnél hosszabb kézfogás. Kéz a kézben sétálás.
4.      Lépés – Véletlen 2
A „véletlenről” már volt szó. A minta ugyanaz. Azonban most a 2. Osztályú területekre koncentrálunk. A lány törzsére és a lábaira. Ez nem foglalja magába az erogén zónákat. (mell, belső comb) Ezek a területek később jönnek.
Ebben a szakaszban a fő célod, hogy közelebb kerülj a nőhöz, anélkül, hogy ez direkt lépés lenne (még). Egy discoban ezt úgy érheted el, hogy közelebb húzod a lányt magadhoz, hogy halljátok egymást. Átkarolod, hogy mutass neki valamit a távolban, ilyesmi.
Példák:
·         Közel álltok vagy ültök egymáshoz, a lábatok érinti a másikét.
·         Átkarolás rövid ideig
·         Hátsimogatás „véletlenül”
·         Közelebb húzás, hogy jobban halld.

5.      Lépés – Nyílt 2
Az eszkalációnak ebben a fázisába beleillik tökéletesen az áthaladás egy kényelmesebb, csendesebb területre. Átvezetni a nőt a tömegen, közel tartani őt magadhoz. Ez is egy lehetőség. Megint csak nem kötelező. Használhatod a neked „jó” viselkedését arra, hogy jutalomként eszkalálj. Egy szép gesztust vagy egy bókot jutalmazhatsz egy öleléssel.
Példák:
·         Ölelés elölről. Lehetőleg pozitív reakcióra, vagy ha megtesz neked valamit.
·         Átvezetni egyik helyről a másikra.
·         A lányt a derekánál, hasánál tartod/öleled, amíg beszélgettek.
·         A lány kezét a combodra helyezed.


6.      Lépés – Véletlen 3
A harmadik kategóriába a haj, az arc és a nyak tartozik. Igen gyakori hiba a tapasztalatlan vagy kevésbé tudatos srácoknál, hogy túl gyorsan érintik meg ezeket a területeket. A lányok igen védelmezőek a hajukkal, nyakukkal szemben. Fontos a fokozatos haladás. Ki kell építened egy bizonyos mennyiségű komfortot, hogy ezek érintése ne legyen kellemetlen a lány számára.
Ugyanúgy hiba lehet kihagyni ezt a lépést. Könnyebben ütközhetünk falba később. (LMR – Last Minute Resistance)
Példák:
·         Leszedni „valamit” a lány arcáról
·         Nagyon-nagyon közelről beszélgetni (Az arcotok érinti a másikat)
·         Megérinteni a nyakláncot/tetoválást, amit visel a nyakán, közben kicsit időzni ott.
·         Játékosan megcsípni a lány arcát

7.      Lépés – Nyílt 3
Ez a legdirektebb módszer megmutatni a fizikai érdeklődésedet a csókon kívül. Ez a fázis készít fel a csókra. Nem szabad elsietni. Az a legjobb, ha lassú, gyengéd és romantikus. Ülve kényelmesebb, a hatás kedvéért ajánlott az erős szemkontaktus, mosoly.
Példák:
·         A lány fejét a válladra helyezed. (Lehet, hogy magától teszi ezt meg.)
·         Megszagolod, puszilod a nyakát.
·         Megsimogatod a lány arcát, közel hajolsz, a szemébe nézel

Eszkalációs Rámpa
Maga az eszkaláció akár hosszú időt is igénybe vehet, az eszkalációs rámpa segítségével ez az idő akár 5-15 perc is lehet. Amikor sikerült az izoláció el is lehet kezdeni. Könnyebb végrehajtani állva, mint fekve.

8.      Lépés – Csók
A csókot kis távolságból kezdjük, nem rontunk rá messziről. Ha a nyílt 3 már megtörtént, feltehetően jó pozícióban vagy. Egy jó technika a szexuális feszültség építésére, ha közel kerülsz, mintha megcsókolnád, majd eltávolodsz. Ez építi a feszültséget és gondolkodóban hagyja a lányt, vajon mikor csókolod már meg. Az elején a csók legyen könnyed és gyors. A nyelvedet inkább későbbre tartogasd. A csók nem a vég. Arra való, hogy növelje az izgalmakat, hogy segítsen a következő szintre térni.
9.      Lépés – Csókolni a nyakat
A nyak és a fülek nagyon érzékeny erotikus testrészek. Simogatni és izgatni ezeket a helyes módon, nagyon meg tudja növelni a feszültséget, így hozzájárulva a simább eszkalációhoz. Figyeld, mi izgatja jobban és koncentrálj arra a területre, de a többit se hanyagold el.
10.  Lépés – A csupasz hát érintése
Az előző két lépés alatt ideális a kezedet a ruhák fölött tartanod. Miután már eddig elértél, mozgasd a kezedet a lány felsője alá, hogy megérinthesd a hátát. Tartsd a lányt közel magadhoz.
11.  Lépés – Hasat a hashoz
Most, hogy már érzed a bőrét, emeld meg kicsit a felsőjét, hogy kivillanjon a lány hasa. Csináld ugyanezt a saját felsőddel, hogy a hasatok összeérjen. Bár ez ártatlannak és szükségtelennek tűnik, mégis elindít egy intenzív szexuális érzést a lányban, mivel egyedüli hasonló tapasztalata, meztelenül, szex közben van. Ha a lány remeg, fel van izgulva kellőképpen. Az ellenállás megszűnt.
12.  Lépés – Közvetlen stimuláció
Miután feljebb húztad a felsőjét, ez alkalmat ad arra, hogy lejjebb menj és ott is csókold és simogasd.
13.  Lépés – A hüvely véletlen ingerlése
Amíg csókolod a testét, a lába közé pozícionálhatod magad és a tested középső részét dörzsölheted a vaginájához. Azt is csinálhatod, hogy a lába között átnyúlva támasztod meg magad és így az alkarod használod a stimulációhoz. Ha a száját csókolod, lehetőséged nyílik a comboddal izgatni ezt a részt. Amíg ezt teszed, a kezeddel nyomd a csípőjét a combodra. Ez intenzívebbé teszi az egészet. Ahhoz, hogy az egész indirektnek hasson, ne használd a kézfejed és az ujjaid. Mivel ez „véletlen” – nincs alapja a visszautasításnak. Az eszkaláció titka, hogy el kell érnünk, hogy a lány vonzalma nőjön, olyannyira, hogy elfogadja a további fokozást.
14.  Lépés – Közvetlen hüvelyi ingerlés
Ha már nagyon felizguld, csúsztasd be a kezed a bugyijába, hogy a meztelen fenekét érezhesd. Ezután csússz lejjebb, amíg eléred a hüvelyét. Először a környező területet érintsd, ezután kezd el ujjazni hátulról. A nők ritkán várják, hogy így történjen. Általában a pasik elölről kezdik az ilyesmit. Hátulról váratlanabb, ezért hatásosabb is. Ha a lány szoknyát visel, értelemszerűen könnyebb a lábán felfele haladnia a kezednek.
15.  Lépés – Közvetlen hüvelyi ingerlés 2
Izgasd addig, ameddig már nem bír magával. A másik kezeddel gombold ki a nadrágját. Akár te is megkérheted erre. Észre fogod venni, milyen nedves, hogy szaporábban lélegzik és, hogy nem bírja a kezeit levenni rólad. Elölről folytatva mélyebben tudsz majd a lányba hatolni és könnyebben juttatod el arra a pontra, ahonnan már nincs visszaút. Ahonnan már könyörögni fog a szexért. Izgasd a hüvely elülső falát.
16.  Lépés – Szex
Ne hagyd abba az ujjazást, míg a nadrág le nem kerül. Ne hagyd el a szexuális izgalom forrását, mert az hiányt ébreszt a lányban, ami drasztikus esést vált ki az izgalmi szintben. Innen már tudod a dolgod!

Néhány további pont
·         A magasabb szintek megnyitják az alsóbb szinteket
·         Nem hatékony elkezdeni a rámpát úgy, hogy majd egy másik időben akarod befejezni.
·         Az időd nagyobb részében a „véletlen” fázisban legyél, építs komfortot. Aztán jöhet a direkt.
·         A csoport létra elmélet szerint: Bármilyen lépésben vagy az egyik lánnyal egy szorosan összetartó lánycsoportban, az könnyen átvihető egy másik lányra a csoportban! Ez nem vonatkozik a rámpára.
·         A nő is eszkalál szexuálisan. Nem érint meg véletlenül. Vedd a jeleket, ha szükséges.

A jegyzetet készítette: Kardmen





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése