2013. március 14., csütörtök

Jegyzet - David X – Szabályok (The Rules)



            David X az amerikai PUA (Pick Up Artist) oktatók közül egyike azoknak, akik a Mystery féle indirekt vonal helyett a direkt, nyílt stílust képviselik. Az alapkoncepciója rendkívül meggyőző, lényegében a legyél önmagad mindig és mindenkor parancsolatait követi. Annak ellenére, hogy megfelelj neki, számtalanszor ki kell törnöd az általad megszokott keretekből, David X szabályai rendkívüli fényességgel büszkélkedhetnek. Nem korlátok, hanem ésszerű iránymutatók. Szerencsére az út, amit kijelöl rendkívül széles, a megfelelő dolgokat követve elvezetnek a célodhoz. Ha nem tartod be, attól még elérheted a célodat, csak egy másik úton. Veszteni valód akkor van, ha meg sem próbálod…

A könyv jegyzete + pár gondolat

„RÓLAM
Megbasztam egy mexikóit, megbasztam egy olaszt, basztam mar őslakos kanadai indiánt.
Basztam feketét, basztam kínait, németet, oroszt, megbasztam már minden nációt. Ez volt az
egyik célom, amit teljesítettem, mielőtt megállapodtam volna. Megkúrtam egy eszkimót is,
akinek fogai sem voltak. Na, az hogy szopott.”
            Ez a bekezdés remekül példázza David nyíltságát és határtalan egyszerűségét, ami az önkifejezést illeti. Nem azért egyszerű mert ostoba, hanem, hogy minél érthetőbb legyen.

            „Tudod ma este egy igazán szép lánnyal találkoztam, akit Nancy-nek hívnak.
És az egyetlen ok, amiért meg mindig itt vagyok, mert ez a lány nem elégített ki teljesen.”
            „Megéltem a sexet”
            Ékes példa arra, hogy nem igazán keres kifogásokat, természetesen megvan a lehetősége, hogy a nő, akinek ezt mondja, elhajtja, de ez a lehetőség mindig fennáll, bármilyen módon is közeledjen. Mivel őszinte és nyílt, nem kell gondolkodnia a szövegen, az igazság felszabadítja, és mivel azonnal cselekszik nem lesz úrrá rajta a megközelítési pánik sem.

            „Döntsd el, hogy mit akarsz, aztán menj es szerezd meg! Mostanában megkérdezte tőlem valaki, hogy mit is akarok a gyerekeimmel. Én azt akarom, hogy a gyerekeimnek legyen elég önbizalmuk ahhoz, hogy azt tehessenek az életükkel, amit akarnak es hogy boldogok legyenek. Hát nem ez az, amit te is akarsz?”
            Fura, hogy ezt a igazságot és mély értelmű gondolatot egy alacsony, köpcös, nem túl vonzó (ám annál sikeresebb) férfi fogalmazza meg. Amilyen egyszerű a gondolat, annyira nagyszerű. Mindannyian ezt szeretnénk, nem csak a férfiak, hanem a nők is.

            „Én járom az élet útjait és tudom, hogy merre tartok. Ha egy nő velem akar tartani, akkor szívesen látom. Viszont nem fogok az ő útjára rátérni, hanem a sajátomon megyek tovább. Amikor egy nővel beszélgetek, akkor ő az én éttermembe kerül es megnézheti az étlapot. Ez az étlap pedig addig nem fog változni, amíg én azt nem akarom.”
            Azt hiszem kellő fokú intelligenciával belátható, hogy ez a négy sor nagyszerűen megfogalmazza a könyv lényegét: Légy önmagad, Azt csináld, amit szeretnél (Kivéve, ha a társadalomra veszélyes dolgot szeretnél, azt inkább Ne csináld!) Ne változz meg egy nő kedvéért, mert később az rád fog visszaütni. Fejlődj, ha úgy érzed. Tanulj másoktól, ha így látod jónak, de a változást mindig te akard. Belül.

Megközelíteni

            „Nézd meg a legelső dolgot, ami nem más, mint egy vonzó nő! Ilyenkor megkérdezem magamtól: Mi az ebben a nőben, ami leginkább beindítja a fantáziámat? A Mellei? A lábai? A helyes kis arca? Bármi is az, odamegyek és elmondom neki”
            „Nem vagyok durva semmilyen módon, semmilyen formában.”
            Igazából régebben azt gondoltam, hogy ez nem lehet ennyire egyszerű. Hiszen az igazán jó nőknek naponta megmondják, hogy „jó a segged” stb. Arra kellett rájönnöm, hogy a dolog nyitja, a zár kulcsa, a térkép maga a módszer, vagyis, a „Hogyan?!” Mindenki megtalálhatja magában azt a stílust, ami a leginkább kongruens önmagával, aminek a gyakorlása közben valóban elbűvölő lesz a nő számára. Van, aki erre egyből ráérez, van, aki megtanulja, de bizonyos, hogy mindenkiben ott van.

            Uh, bocsáss meg, de úgy látom elhagytam a számomat, megkaphatom a tiédet? Ez a hülye szarság, amit a srácok mostanában mondanak a nőknek. En boldog vagyok, mert ez jóval könnyebbé teszi az életemet. Ha én most fel tudnám szedni, ezt a nőt egy ilyen bárgyú stílussal, egy ilyen hülye szöveggel, mint ez, akkor már, mindenki meg tudna baszni ezt a lányt. Talán olyan buta lenne ez a lány, hogy hagyja ezt? Egy hülye felszedő szöveg használata egyáltalán nem vonzó, egyszerűen csak hülyeség.”
            Ámen. Az ember azt gondolná, hogy előbb utóbb rájönnek erre az átlagos srácok, de nem. Lehet valami abban, a Darwini nézettel ellentétes szemléletben, hogy sajnos az ostoba gén is öröklődik. Végül is így tényleg könnyebb így, azon férfiak dolga, akik tudatosan keresnek maguknak és a céljuknak megfelelő partnert.

            „Tudni akarod, mire gondolnak? Azt gondolják: „Miféle hülye szöveggel próbálkozik nálam ez a pöcs?” – és igazuk van. A tény az, hogy a legtöbb srác azzal baszik el mindent, hogy túlságosan vicces/okos/ügyes/összeszedett akar lenni és éppen ezért elkeseredettnek, ostobának, szerencsétlennek fog tűnni. Az olyan srácoknak, akiknek van merszük, hogy valóban őszinték legyenek a nőkkel könnyű dolguk lesz.”
            Ez igaz, de pusztán az őszinteség még nem elég szerintem. Azon kívül még rengeteg gátló tényező lappanghat egy férfiban még, ami a sikerességnek gátat állít. Ezeket az akadályokat természetesen többnyire a saját elméje szüli.

            „Ha megközelítesz egy nőt valódi érzésekkel, de hamis szöveggel, akkor a legaljább nőket tudod csak felszedni. A nők átlátnak ezen a szarságon.”
            Na, igen. A nők természetes ösztöne és érzéke a testbeszédhez és annak tudatalatti értelmezéséhez ugyebár.

            „Az ok, hogy ilyen természetes vagyok az az, hogy nem félek attól, hogy egy nő, nőnek érezze magát mellettem.”
            A világon az egyik legcsodásabb dolog ez a jelenség. Amikor érzed és tudod, hogy a lány önmagát adja. Hogy képes elvonatkoztatni az általános világtól, hogy ti ketten létrehozzatok egy újat. Kettőtöknek. Ahol a nő A nő, a férfi pedig A férfi! Egy ilyen rezonanciákkal teli kapcsolat igazán fantasztikus. Biztosan mindenki tudja, miről beszélek.

            „Még ha egy nő nem is tart külsőleg vonzónak, lefogadhatod, hogy megigézi őt a sármod, kedvességed, a bókjaid, a jó humorod, az őszinteséged, a meghittséged és legfőképpen a FIGYELMED, amit neki szentelsz. Egyszerű faj vagyunk, és mind sebezhetők vagyunk a bókok és a figyelem által. A legtöbb ember egész életében a figyelmet hajszolja. Gondolj csak Hollywood-ra”
            Evvel a tudással sokszor visszaélnek a szélhámosok és így csalnak ki pénzt másokból.


            „Tudjátok, nagyszerű humorérzékem van, a fellépésem hihetetlen, ügyes vagyok, sármos és az élet más területein is sikeres vagyok, de most nem akarom ezt megvitatni.” Ez az egész, ahogy mondod neki humoros es valóban azt mutatja, hogy jó a fellépésed, ügyes vagy, sármos. Ez nem beképzeltség! Miért ne adhatnál magadnak egy jó ajánlólevelet? Amikor állás interjúra mész talán bemész, és azt mondod: „Hello. Én egy seggfej vagyok, aki tisztességtelen, és pancser.”.
            Ehhez nincs mit hozzátenni.
            „Csak menj oda a lányhoz és mondd: „Szereted a hülye idiótákat, akik félnek a kockázatoktól és nincs semmi céljuk az életben?” – a válasz természetesen Nem lesz. Akkor mondd: „Remek, mert én mindennek az ellenkezője vagyok.”
            Továbbra is csak azt tudom, mondani, hogy a példák rendkívül jól illusztrálják az őszinteség előnyeit és egyserűségét.

            „Ha egy nő dohányzik, akkor baszik is.”
            Nem tudom megerősíteni, sem megcáfolni. Nem kedvelem partnernek a dohányos lányokat.

            „Ha elragadó vagy akkor szinte bármit megúszhatsz.”
            Igaz. Teljesen igaz.
            „Mit is mondhatna a lány? Hogy nyers vagyok? Igen igazad van, nyers vagyok, de, csak mert nem szeretném, hogy azt hidd, köntörfalazok. Sok nő nehezen kezeli az őszinteséget. A legjobb védekezés a támadás. Én támadok és védekezésre kényszerítem a nőket. Őszinte vagyok a nőkkel és ezért hamarosan meg is bocsátanak nekem. Vagy elsétálnak. Bármire fel vagyok készülve.”
            Ne érdekeljen, ha valami nem jön össze. Tanulj belőle és lépj tovább. De ez nem azt jelenti, hogy semmi se érdekeljen. Hogy bármit megengedsz magadnak, mert nem érdekel senki és semmi véleménye. David is arra világít rá, hogy egy olyan nő, akivel többet lehet, hogy az életben nem találkozol, ne szontyolítson el. Nyilván, ha fontos neked a másik, tegyél meg mindent, amit helyesnek ítélsz. Ne minden áron, de azért tegyél meg mindent, hogy este ne legyenek kétségeid afelől, hogy te emberileg mindent megtettél ezért a kapcsolatért. Hogy elégedetten térhess nyugovóra. Holnap új nap.

            „Csak magamért vagyok felelős”
            Önmagadért, a saját gondolataidért és tetteidért. Másokért nem.

            „Annyira félünk attól a szótól, hogy „önző”. Félünk elfogadni magunkat olyannak, mint aki rászolgált, hogy legyen egy jó napja.”

„Nem érzek bűntudatot amiatt, hogy orgazmust okozzak egy nőnek. Nem érzek bűntudatot azért, hogy elbűvöljek egy nőt és természetesen nem érzek bűntudatot amiatt, hogy megnevettessem, hogy hízelgőnek érezze, azt, amit mondok, hogy melegség járja át, s valami belső bizsergés. S ha később a kapcsolatban birtokolni akar, rendelkezni felőlem es irányítani minden egyes mozdulatomat (amit a legtöbb nő megpróbál), nem érzek bűntudatot amiatt, hogy elhagyjam örökre.”
            Sokszor ezt a fajta felelősségteljes gondolkodást, amikor az ember mérlegel és belátja, hogy a döntés, még ha fáj is jobb mind a két félnek hosszú távon, az emberek önzőségnek, gyávaságnak nevezik. Szemétnek bélyegzik azt a férfit vagy kurvának azt a nőt, akinek a bűne csupán annyi, hogy eléggé felnőtt ahhoz, hogy belássa: Eddig szép volt, csodás volt, de már nem az és már nem éri meg… Persze annak, akivel szakítanak, pedig még szeret, ez rettenetesen fáj, de jó lenne, ha idővel képes lenne belátónak lenni és megbocsátani. Elengedni. Nehéz.

            „Ha tetszik az egyik nő a csoportból, akkor nem árt, ha bőségesen felfegyverzed magadat. És az arzenált, amire szükséged van, nem más szolgáltatja, mint a nő barátai. Ha a barátai bírnak, akkor bent vagy a körben. Ha utálnak, akkor kizárnak a csoportjukból. Ha szeretnek, akkor felbátorítják a lányt, hogy veled legyen. Ez az, amikor nem próbálnak meg lelépni tőled. Most, ha csak a kiszemelt nővel beszélsz, akkor magad ellen hangolod a barátait. Ahelyett hogy a csoport egy értékes tagjának tartanának, úgy kezdenek rád tekinteni, mint egy újabb kanos seggfejre, aki el akarja rabolni az ő barátnőjüket. Ezen a ponton, még ha tetszel is a lánynak, a barátai megpróbáljak őt lebeszélni.”
            Na igen, a Mystery féle csoportdinamika ősi szabálya egyike  azon első parancsolatok közül, amelyeket a kezdő PUA agyába égetnek, aztán még rakódik rá ezer dolog és a lényeg valahogy elfelejtődik.

Klub Technikák

            „Ha lemész egy klubba és ott találkozol egy nővel, aki egy hideg kurva, akkor hozd a tudomására a dolgot. „Csak velem szemben vagy ilyen hideg kurva vagy mindenkivel ezt csinálod?” – Ne légy félénk, hiszen ő sem az. Ha egy nő lent van a bárban, akkor mit keres itt, ha azt akarja, hogy ne közelítsék meg? Adok neked egy jó tanácsot: „Maradj otthon!” Ha ez nem fordítja meg, nincsen dolgod vele.”
            „Bármikor, amikor látok egy nőt kurvának öltözve, mély dekoltázzsal, meglepődök, hogy a srácok csak álldogálnak és tettetik, hogy nem veszik észre. Mintha tartanál egy bulit, amin az összes haverod ott van és van egy elefánt a kanapédon, de senki nem szólna róla egy szót se. Ha egy nő úgy öltözik, mint egy kurva, azt nem hagyhatod figyelmen kívül.”
            Sok lány pszichológiailag még nem elég érett arra, hogy belássa azt, hogy bizonyos helyzetek előidézéséért egyértelműen ő a felelős. A viselkedése vagy az öltözködése. Ha a nő azt szeretné elérni, ami történik, akkor nincsen gond, de sokszor tapasztaltam, hogy egyes lányok rettentően meg tudnak lepődni, ha saját magukat rossz helyzetbe hozzák, még akkor is, ha ez már az élete folyamán megismétlődött több tucatszor. Csernus Imre mondott valami ilyesmit, nem biztos, hogy jól emlékszem: „Az ilyen lányok öntudatlanul is feszegetik annak a határait, hogy meddig játszadozhatnak a fiúk álló farkával, aztán megerőszakolják őket és eljátsszák a naiv áldozat szerepét.” – Ez így eléggé nyers valóban, de ez a lényeg. A tolvajt is az alkalom szüli.

            „Az rendben van, ha azt mondod neki: „Látom, tudod, hogy mit viselj ahhoz, hogy felkeltsd az érdeklődésemet.” – de az nincsen rendben, ha azt mondod: „Szép dudák, megnyalhatom őket?”- elbűvölőnek kell lenned, ha mondasz valamit.”
            Úriember, mindig csak úriember.

            „Ha egy nő nem akarja láttatni a melleit, először is nem fog kirívóan öltözködni.”
            „A nők órákat töltenek a tükör előtt, mielőtt kimozdulnának, magas sarkú cipőket, feszes ruhákat viselnek, hogy a srácok észrevegyék őket. Menjetek oda és mondjátok ezt: „Az az idő, amit készülődéssel töltöttél igazán megérte, gyönyörűen nézel ki.” – Ha már bókolsz valakinek, a bók legyen emlékezetes.


„A kifelé történő hangos gondolkodás az alapja mindennek, amit teszek. Ne félj attól, hogy a legszebb nőkre hajts. A csúnya nőket nehezebb megszerezni, mert gyanakvóbbak a megjegyzéseiddel szemben.”
            Való igaz, egyesek beérik középszerű külsejű lányokkal, mert úgy gondolják az igazán jó nőknek ők nem elég jók. Ez nem így van. Természetesen nem a külső a legeslegfontosabb, de miért ne találhatnánk a 10-es nők között olyan belsővel rendelkezőt, amelyikre vágyunk? Ugye, hogy ugye. Ha pedig egy nem túl szép lány túl könnyen horogra akad elvész a vadászat izgalma.

            „Másrészről a nők imádnak vásárolni. Miért? Mert veszélyeztetve érzik a kinézetüket. Bókolj nekik a ruhájukra te úriember.”
            A külső apróbb jegyek észrevétele mindig bejön. A műköröm megdicsérése, a szemhéjfesték mennyisége és a megfelelő árnyalat elismerése olyan extázist képes kiváltani egy nőből, hogy ejha: „Jé, te ezt észrevetted?”

            „Mi az, ami beindít egy lányon? Mit akarsz tőle?”
            „Amikor szemkontaktusba kerülsz egy lánnyal, nagyon fontos, hogy tartsd.”
            Jó, ha érzi benned a dominanciát. Nem az elnyomó uralkodó diktátort, de a magabiztos mosollyal kísért szemezés elmélyíti a nőben a tudatot, hogy az erősebbik nem Te vagy.

            „Ne félj milliónyi kérdést feltenni nekik. Merre laksz? Tudsz főzni? Mindig is arról álmodtam, hogy egy ilyen helyes lány főz nekem, mint te.”
          

        „Mondjuk, hogy könyvtárban vagy, meglátsz egy vonzó nőt. Nézz rá és kérdezd meg magadtól, mi az, ami tetszik rajta. Mondjuk, hogy van öt dolog, ami a leginkább tetszik. Tetszenek a szemei, az, ahogyan ül, az ajkai, a haja es az, ahogyan öltözik. Ezután menj oda hozzá és mondd pontosan azt, amire gondolsz. Mondd Tudod, ahogyan itt ültem és néztelek téged, csináltam egy listát az öt dologról, ami a leginkább tetszik benned.
Szeretem, ahogyan fel vagy öltözve, ahogyan ülsz, szeretem az ajkaidat, a hajadat, a szemeidet...ezek mind olyan csodálatosak. Miért is sétálnának el a nők ettől?”
            Bár ilyet még sosem csináltam, de úgy képzelem a legrosszabb eset is sokkal jobb annál, mintha az ember nem lépne semmit. Ha van barátja, vagy nem, vagy az esete, akkor sincs gond. Ezt a gesztust biztosan szívesen veszi. Értéket adsz neki. Szebbé teszed a napját. Megmosolyogtatod. Ez olyasmi, amiért már érdemes felkelni az ágyból.

            „Miért féltek annyira a szép nőktől? Ott vagytok kint és küszködve próbáljátok felszedni a csúnya, ’megfelelő’ lányokat és hagyjátok, hogy az olyan disznók, mint én elvigyék a nagyszerű csajokat. Huh... úgy gondolom fel kell szedjelek TÉGED, mert igazából azt a MASIK LANYT akarom.” (Röhej!) Mennyire balfasz tudsz még lenni?”









           



Önbizalom

            „Ha csak egyetlen szavatok lenne, mit választanátok az Igen-t vagy a Talán-t? A legtöbb srác két lábon járó talán. A hozzáértésből táplálkozik az önbizalom. Növeld a szaktudásodat és olvass pár könyvet. Úgy is leülhetsz egy nő mellé, hogy azt mondod: „Gyerünk, tegyél fel bármilyen kérdést. Kérdezz valamit, amiről azt hiszed, hogy csak a nők tudhatják!” – Kezdj így egy beszélgetést, és ha nem dugod meg a lányt, bátran kijelenthetjük, hogy egy idióta vagy.
            Bár az élet nem mindig ennyire fekete vagy fehér, szerencsére vannak esetek, amikor igen. Amikor nem, az efféle hozzáállás, akkor is pozitív módon lendíti előre a kapcsolatotokat. A nők szeretnek a szexről beszélgetni, Imádnak a szexről beszélgetni. Felnéznek azokra, akikből sugárzik a „hozzáértés” – mind elméleti, mind gyakorlati módon.

            „Az egyetlen személy, akiről azt akarom, hogy megérintsen rajtam kívül, az te vagy.”
           
            Ez a szimpla mondat egy kis kajánsággal előadva, őszintén, mélyen a lány szemébe nézve, majdnem akkora csodát képes robbantani, amekkorától eláll a szavad. Mosolyogj hozzá. Érintsd meg. Csak bátran.

            „Ha nem tudom rávenni a nőt a kedvességemmel és az őszinteségemmel, hogy akarjon engem, akkor nem is fogom kívánni őt a továbbiakban. Csak olyan nőkkel akarok együtt lenni akik kívánnak engem.”
            David X szerint minden nő ugyanolyan. Ugyanannak a típusnak a különböző variációja, amire rájössz majd, ha te is sok nővel lefeküdtél. Evvel a gondolatával nem értek egyet, talán mert más az értékrendem, mint az övé. Vagy talán, mert nem feküdtem le annyi nővel, mint ő. Kétségtelen, ha a negyede igaz annak, amit magáról állít, márpedig miért ne lenne az, akkor jóval több nővel szexelt, mint én. Szerintem minden nő más. Mindegyik, akikhez valaha közöm volt, még ha voltak is közös tulajdonságaik, az ízlésemből vagy bármi másból adódóan, legalább annyira különbözőek és csodálatosak voltak. Mindegyik annyira egyedi és fantasztikus volt, függetlenül attól, hogy, hogyan ért véget a kapcsolatunk. Függetlenül attól, hogy megbántott-e vagy én megbántottam-e őt, függetlenül attól, hogy még mindig töretlen a viszonyunk vagy teljesen megszakadt, ha kívülről szemlélve tárgyilagosan nézem a nő: lényét, rá kell jönnöm, hogy a nő az egyik legegzotikusabb képződmény a világon. Attól jó, hogy mind más. Másmilyen bőr, másmilyen illat, másmilyen vonalak, másféle szenvedély. Még azok a dolgok, amik egyébként közösek, is mások kicsit, mert a saját belsőjükből fakad. A lelkükből.

            „Annyira leköt minket, hogy kifogásokat gyártsunk, amikkel igazolva érezhetjük a félelmünket. De a tény az, hogy te hozod létre a félelmet.”
            Nem csak a csajozásban, hanem az élet minden területén így van ez. A félelmed bármiből is fakad, csupán benned él. Akár múltbéli tapasztalaton, akár a kockázatvállalástól való rettegésen alapul, hatalmát tőled kapja, és ha akarod: visszaveheted.
            „Az önbizalmat ki kell érdemelni”
            Kezd lépésekben. Apró szeletekben. Erősítsd meg. Építsd fel. Legyen alapja.
           
            „Semmilyen féltékenységre nincs szükség az életben. A féltékenység nem más, mint elpazarolt energia.”
            Féltékenység és féltés nem azonos természetű dolgok. Nagyon nehéz különválasztani őket, de érdemes. Ha egy nap legyőzted, holnap is le kell győznöd. Teljes győzelmet aratni felette éppen úgy nem lehet, ahogyan a barátnődet sem lehet megtartani holnap azért, mert ma kielégítetted.

Kontroll

            „A nők állandóan tesztelnek minket. Amikor megadod magad, veszítesz. Ha most megadod magad, ezzel azt mutatod, hogy később is meg fogod. A szabályokat nem nehéz betartani, ha azok szerint élek magam is. Az én életem nem demokrácia.”
            Egy párkapcsolatban a kompromisszumkészség nem feltétlen jelent gyengeséget, de a kimondott szónak legyen ereje. Legyél hiteles. „A horzsolások megóvnak a kétszínűségtől.”
            „Az irányításért meg kell dolgozni, de ha elvesztetted, inkább keress másik lányt.”
            Néha megéri. Mérlegelj. Néha viszont tényleg okosabb elsétálni.




           

           




Úgy neveltek, hogy pina légy

            „Puncinak neveltek: Légy kedves! Add kölcsön a játékaidat! Mondd, hogy kérem! Köszönd meg szépen a süteményt! – a mai világban azonban be kell látni, hogy bizonyos emberekkel kedvesnek lenni veszélyes.”

„Ha a lány még nem áll készen, az sokszor azt jelenti: „Itt maradok egy kicsit, amíg nem találok valami jobbat.” Ha a kedvenc sztárja megkérné, hogy találkozzanak, szerinted azt mondaná: „Ma a hajamat mosom.” Nem. Valószínűleg időt szánna rá. Ha egy lány nem szán rád időt, rendben van. Valaki más fog. Hatmilliárd ember él ezen a bolygón és ennek a fele magányos nőkből áll. A vicces dolog akkor történik, amikor azt mondod: „oké” és elsétálsz. Ekkor hirtelen megváltozhat a lány hozzáállása.”
            Itt jó használni a jó öreg macska madzag stratégiát.

            „Van egy szabályom. Ha nem tudom megbaszni őket a harmadik randin, akkor elúszott a lehetőség. A baseballban is csak három ütés van. Ezt el is mondom nekik. Aggódjanak ők, értem.”

Rossz fiúk

            „Tény, hogy a nők szeretik a rosszfiúkat. Aki kevésbé szeret, az irányítja a kapcsolatot.”
            Tény és való, mindkét megállapítás igaz. A rosszfiú kihívást jelent, izgalmat. Egy párkapcsolat alakulhat kölcsönös megértésen is, nem szükségszerű „irányítani”, legalábbis nem alárendelt-fölérendelt módon. A „másmilyen” kapcsolatokban azonban az irányítás fenntartása lehet az önvédelem egy hasznos formája.

            „Legyél őszinte, ha egy nő főz neked, ne tegyél úgy mintha ízlene, mert máskor is azt kapod.”
            Nemet mondani abszolút jogodban áll és cseppet sem sértő, ameddig visszafelé is elfogadod és tolerálod. Ne legyél erőszakos, se tutyimutyi. Ne borulj ki olyanért, amit te visszafelé elvársz vagy természetesnek tekintesz, mert az olyan lenne, mintha birtokolni akarnád őt és a gondolatait.

            David X örök és aranyszabálya: Bánj a hölggyel kurvaként és a kurvával hölgyként. Valamint: Minden nő ribanc kivéve az édesanyádat és a lánytestvéreidet.

Kurvák

            „Egy kicsit ki kell mozdítani őket az önbecsülésükből, amire a módszer az, hogy őszinte leszel velük. Mondd el az igazat. Mondd neki, hogy téged nem érdekel, mennyire jól néz ki. Mondd neki, hogy szerencsés, amiért így néz ki, mert különben senki sem állna vele szóba. Amúgy úgy viselkedik, mint egy ribanc. Mondd el neki, hogyha nem lenne ilyen melle, akkor az emberek, nem foglalkoznának vele, mert olyan rossz természete van. Gondolkozz hangosan.”
            David is elismeri, hogy az ágyban a kinézeten felül az számít, milyen érzéseket kelt benned a jelleme, a mozgása, a nyögése, az íze.

„Ha vissza akarsz szerezni egy lányt, csak mondd ezt: „Nem számít hány lánnyal voltam eddig, nem számít mennyi lánnyal találkoztam, mindig a te arcodat látom, nem a többiekét. Újra látni akarlak.”
            Tesztelvén a hipotézist, eddigi életem folyamán ezt a mondatot kétszer próbáltam ki olyan nőkön, akinél akkor éppen nem bántam volna, ha az élete útja visszakanyarodik hozzám. Egyszer bejött, egyszer nem. Bár ezért statisztikailag nem vagyok megfelelő forrás, az tény és való, hogy a lányok érzelmi intelligenciája oda van az ehhez hasonló kijelentésekért. A kimondott szónak jóval nagyobb ereje van, mint az írottnak, ám bizonyos helyzetekben az írott szó is csodákra képes. A lényeg az ilyen szövegeknél, hogy legyen őszinte. Így is kell gondolnod, amikor mondod. Hinned és tudnod kell, hogy így van, különben semmit sem ér.

            „Az vagy, akik a barátaid.”
            „A nők egy speciális fajtája: én csak rádakaszkodóknak hívom őket. A rádakaszkodók féltékenyek, bizonytalanok és birtokolni akarnak téged. Sosem akarják, hogy más nőre nézz, és könnyen megsértődnek. A rádakaszkodók elfogadják, ha más nővel alszol, amikor ezt elmondod nekik, mert nem az a legnagyobb félelmük, hanem ha nem tudnak róla.”
            Csernus Imre találóan vérszívó gecinek hívja az ilyen típusú embert, illetve szeretetkurvának. Szeretetkurva nem csak nő lehet, ugyanúgy lehet pasi is. Senkiért se viselj pórázt, de erősítsd meg a jellemed, hogy ne válj ilyenné.

            „Ha a kapcsolatod kezd túl elbaszódott lenni, pl.: a szex nem ér meg annyi veszekedést, akkor ne próbáld megjavítani a kapcsolatot. Ne pazarold az idődet. Ha az autóddal túl sok a gond és besokalltál a javításába, nem költesz rá, további nyolc hónapot hátha megjavul ugye? Ehelyett inkább arra fordítod az energiáidat, hogy jobbat találj.”
            Azért egy számodra fontos személyt én személy szerint nem feltétlenül hasonlítanék autóhoz ilyen kontextusban. Itt jön a képbe a már fentebb említett mérlegelés. Tudd, hogy mikor éri meg még, és mikor elég. Ez egy fontos tulajdonság, mind a munkában, mind a kapcsolataidban, mind mindenben.

            „Őszinteség, bizalom, tisztelet. Ez a három, amit igényel a lány, de vajon el tudod-e sajátítani ezeket? Ha egy nő azért nem akar, mert férfi vagy, akkor valószínűleg nem is fog. S ha félsz őszinte férfi lenni, akkor nem állsz készen arra, hogy sikered legyen a nőknél.”
            Fontos, hogy a kapcsolat elején fellépő spontán bizalom meglegyen. Az úgynevezett tiszta lap. Bármit is hallottál, mielőtt megismerted, azokat a dolgokat nem veled tette, nem a ti kapcsolatokban. Ám, ha ezt a bizalmat elveszíti, vagy te elveszíted az övét, akkor roppant nehéz visszaszerezni és érdemes elgondolkodni azon, vajon van-e így értelme?

            „Egyszer randiztam egy lánnyal, aki azt mondta nekem, hogy a fiúinak csak 12-szer engedi meg, hogy megdugják egy évben. Tényleg komolyan mondta! Hozzátette, hogyha a srác okos, akkor havonta egyszer dugja őt meg, mert ha felhasználja egyszerre mind a 12 baszási lehetőségét, akkor meg kell várnia a következő évet, hogy újra szexelhessen. Tehát megbasztam őt négyszer egy nap, mindezt három napon keresztül, s aztán azt mondtam, hogy viszlát. Megkérdezte: hová mész? Megmondtam neki, hogy amióta elhasználtam, mind a tizenkét alkalmat mar nincs miért tovább itt maradnom. Elmondtam neki, hogy rendben van, tiszteletben tartom az ő szabályait es nem fogok még egy dugást.”
            Érdekes módja ez a nő iránti tisztelet kifejezésének az igaz. A példa sarkos, de hát igaz. A szex komoly dolog egy jól működő kapcsolatban. Éppen úgy a kapcsolat része, mint a kommunikáció, a szeretet, a beszélgetések, a meglepetések vagy bármi, amitől a párkapcsolat épül vagy éppen, aminek a hiányától pusztul. Ezt mindkét félnek el kell tudni fogadni, és ha az egyik fél mégsem képes rá, akkor az, hogy a másik úgy dönt, hogy ez neki nem felel meg, nem annak a jele, hogy az illető „rohadék” vagy „kurva”.
            „Férfi vagyok, az a dolgom, hogy felizguljak a szép nőktől. Nem megnézni őket sértő.”
            A többi vagy töltelék, vagy sztori, vagy ismétlés. Lényegében az egész könyvet érdemesebb elolvasni, ráadásul ismétlés a tudás anyja.
David X – Szeretnénk kijárni az élet iskoláját és nem csak a tanulói maradni.
A jegyzetet készítette: Kardmen

           

David - X a pick up guru 

1 megjegyzés:

  1. Elég pszichopata ez a csávó. Olyat is írt, hogy egy haverja a terhes nőket szereti, és az milyen jó már

    VálaszTörlés